Duurzame teamdag CVP WZD

Het was een nuttige en levendige teamdag gisteren, in het Duurzaamheidscentrum in Assen. Het voltallige team CVP-WZD kwam bij elkaar om van gedachten te wisselen over de dagelijkse werkzaamheden en hoe deze op een hoger plan te brengen. De werkelijke werkdagen werden in beeld gebracht én naast de gewenste werkdagen gelegd: wat valt hierin nog te ontwikkelen of efficiënter te maken? Hoe sluiten we aan bij dat wat er al gebeurt in de diverse organisaties en hoe kunnen we nog beter onze meerwaarde laten zien?

Het waren interessante vragen die werden gesteld en waarop we, met name in de middag, al brainstormend dieper op in konden gaan. Het leidde tot een levendige uitwisseling van ideeën, ervaringen, tops en tips. Daarna gingen we letterlijk in beweging, wandelen door het oude oerbos van Assen. En ter afsluiting gezellig kletsen en lekker eten in de binnenstad.

Wat ik persoonlijk heb meegenomen van deze teamdag? Fijn om eens per jaar, maar het smaakt naar vaker!, de verdieping en de gezamenlijkheid met elkaar op te zoeken, om hier tijd voor te mogen nemen. Met elkaar van gedachten wisselen over ons dagelijkse werk, dat soms nog te onbekend is voor degenen voor wie het is bedoeld, zorgt voor verbinding onderling en een steviger basis van ons mooie werk. Koester de verschillen ook, we kunnen zoveel van elkaar leren! De opdracht die we meenamen naar huis, maak een Plan van Aanpak, zorgt ervoor dat leerdoelen geen loze begrippen worden, maar ons scherp houden in ons werk.

Dank Quasir, in je inspanning om ons te faciliteren te blijven groeien. Heel duurzaam…

Welmoed van der Goot

Cvp-Wzd

Inschrijven nieuwsbrief achtegrond

Gerelateerde artikelen

Jaarverslag Klachtencommissie Wzd/Wvggz 2022

Lees verder

Terugblik 35-jarig jubileum Quasir: Dagmar Vriends

Lees verder

Terugblik 35-jarig jubileum Quasir: Johan Leegemate

Lees verder

Terugblik 35-jarig jubileum Quasir: Brenda Frederiks

Lees verder

Cliënten een stem geven.

Lees verder

Terugblik 35-jarig jubileum Quasir: Teun Toebes

Lees verder
© Quasir BV Expertisecentrum klachten, calamiteiten en geschillen Zorg en Welzijn 2021. Alle rechten voorbehouden.