logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN ZORG EN WELZIJN

Belangrijke kans voor klachten- en kwaliteitsfunctionarissen en coaches/begeleiders in de zorg en welzijn

Rob Bergers, MT lid Quasir BV

 

Graag brengen wij de opleidingskalender in dit voorjaar voor klachten- en kwaliteitsfunctionarissen en coaches/begeleiders van de Quasir Academy onder ieders aandacht.

Kom 15 februari 2018 naar de introductiebijeenkomst voor de beroepsoriëntatie en nadere informatie over de opleidingen tot klachtenfunctionaris en calamiteitenonderzoeker

Door als professional de geaccrediteerde opleiding klachtenfunctionaris zorgsector of de opleiding tot calamiteitenonderzoeker van de Quasir Academy te volgen ben je beter toegerust voor jouw functie en voldoet jouw instelling aan de Wkkgz-vereisten over onafhankelijkheid en deskundigheid van de klachtenfunctionaris. Download de brochure op: https://quasir.nl/academy/ of schrijf je daar in voor deze introductiebijeenkomst.

De 4-daagse opleiding tot calamiteitenonderzoeker aan de Quasir Academy start op 5 maart. Op 14 maart start de geaccrediteerde opleiding tot klachtenfunctionaris zorgsector (28 dagdelen en verspreid over 9 maanden). Het aantal plaatsen voor beide opleidingen is beperkt, dus wees er op tijd bij.

Verder is er op 22 februari 2018 een introductiebijeenkomst voor de beroepsoriëntatie en opleiding tot herstelcoach

De opleiding herstelcoach van de Quasir Academy geeft de professional tools en handvatten om de patiënt na ziekte of trauma de draad van het leven weer op te laten pakken. Laat je daarom tijdens een introductiebijeenkomst uitgebreid voorlichten over het nut van herstelcoaching en het effect op de betrokkene. Van harte aanbevolen voor klachtenfunctionarissen, coaches/begeleiders, arbeidsdeskundigen en maatschappelijk werkers van instellingen. Download vandaag nog de whitepage en/of brochure op: https://quasir.nl/academy/opleiding-tot-herstelcoach/ of schrijf je daar in voor deze introductiebijeenkomst. De opleiding tot herstelcoach start op 20 maart.

Natuurlijk kun je Quasir ook bellen hierover op 0561-618711.