logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN ZORG EN WELZIJN

Wilt u weten of het beroep klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker in de zorg of het sociaal domein iets voor u is? Volg 2 november introductiebijeenkomst van Quasir

 

U wilt aan het werk als klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker in de zorg of het sociaal domein. Een goede gedachte!

Vanwege de Wkkgz is er steeds meer behoefte aan onafhankelijke professionals op deze vakgebieden.

Introductiebijeenkomsten opleiding tot klachtenfunctionaris en calamiteitenonderzoeker

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van de klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker en de hiervoor benodigde voor-opleiding en competenties? Kom dan vooral naar een introductie van de Quasir Academy die wordt gegeven door ervaringsdeskundige trainers.

De eerstvolgende introductiebijeenkomst is op 2 november 2018. In 2019 worden de introductiebijeenkomsten gehouden op 25 januari, 14 februari, 10 september en 20 september. U kunt zich hiervoor natuurlijk HIER nu al aanmelden.

De Quasir Academy rekent voor de introductie en het daarbij u gegeven persoonlijk opleidingsadvies een bescheiden entreeprijs van € 50 (excl. btw). Indien u zich later definitief heeft ingeschreven voor de opleiding tot klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht.

Geef u hiervoor vandaag nog op door HIER naar het contactformulier te gaan of bel vandaag nog met Quasir (0561-618711).

De opleiding tot klachtenfunctionaris start weer op 20 november 2018 of kan in 2019 zowel in het voor- of najaar worden gestart. Voor de opleiding tot calamiteitenonderzoeker zijn op 8 oktober 2018 nog enkele plaatsen beschikbaar. Maar natuurlijk kunt u zich nu ook inschrijven voor de opleiding met als startdata 11 maart 2019 of 7 oktober 2019.

Met een diploma van de Quasir Academy van de door de SNRO geaccrediteerde beroepsopleiding tot klachtenfunctionaris op zak, kunt u zich onderscheiden en een goede kans maken op een baan in het ziekenhuis, bij een andere instelling of in het sociaal domein.

Door het volgen van een opleiding of (vervolg)training van de Quasir Academy maakt u kennis met alle facetten van het boeiende vak als klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker.