logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN ZORG EN WELZIJN

Quasir zoekt een allround Personeelsfunctionaris met hands on mentaliteit voor 16 uur per week en werkzaam vanuit Almere

 

Durf jij  als ervaren Personeelsfunctionaris een spilfunctie aan bij een bedrijf die sterk in ontwikkeling is !

 

Voor Quasir zoeken wij een allround Personeelsfunctionaris voor 16 uur per week?

 

DAN IS DIT JOUW KANS.

                                                                                        

Kom ons team versterken als: Personeelsfunctionaris

Quasir zoekt een allround Personeelsfunctionaris met hands on mentaliteit met enkele jaren ervaring als (junior) HR Adviseur. Je hebt voldoende kennis en ervaring opgedaan om snel te integreren en te renderen binnen een landelijk werkende en snel groeiende organisatie dat nog volop in ontwikkeling is.

Het functieprofiel kun je HIER downloaden.

De personeelsfunctionaris werkt vanuit standplaats Almere en de functie is voor 16 uur per week. Salaris marktconform. Quasir heeft haar hoofdvestiging in Almere en een sub-vestiging in Wolvega.

Reacties – voorzien van motivatie en CV–  kun je tot uiterlijk 1 juni 2019 via onderstaand sollicitatieformulier sturen. Of stuur jouw motivatie en CV naar secretariaat@quasir.nl.

Voor meer achtergrondinformatie over de vacante functie en Quasir kun je bellen met: Anja van Straten-Scheper, directeur Quasir op 06 – 53 21 05 58.

De gesprekken zullen plaatsvinden na 1 juni 2019.


Sollicatieformulier voor een staffunctie bij Quasir

email-handtekening-quasir-728x90

Uw persoonlijke gegevens:

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Op welke functie wenst u te solliciteren?
Open sollicitatie

Uw motivatiebrief (verplicht):

Uw CV (verplicht):

Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):Dutch Health NetworkSkiprZorgvisieStichting ZorggeschilVKIGVvKNCZ (Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg)GoogleQuasir NieuwsbriefAndere wijze


Toestemming (verplicht):

Ja, Ik geef hierbij toestemming aan Quasir om mijn gegevens maximaal 12 maanden in portefeuille te nemen en te registreren met het oog op toekomstige vacatures. Uiteraard is op uw sollicitatie het privacyreglement van Quasir van toepassing. Terug te vinden op www.quasir.nl Mocht u eerder uw (open) sollicitatie willen intrekken, dan kunt u hiervoor een mail sturen naar secretariaat@quasir.nl


Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat uw sollicitatie formulier is verzonden!