logo
EXPERTISECENTRUM KLACHTEN, CALAMITEITEN EN GESCHILLEN ZORG EN WELZIJN

Quasir zoekt een ondernemende manager die sturing geeft aan professionals op het gebied van klachtenbemiddeling, calamiteitenonderzoek en opleidingen

 

Leiding geven aan eigenwijze professionals: NIET DOEN !

 

Iedereen in de zorg kan fouten maken die leiden tot klachten,

maar er zijn maar weinigen die hier mee weten om te gaan,

laat staan leiding te geven aan teams van uiteenlopende professionals.

 

KUN JIJ DIT WEL? DAN IS DIT JOUW KANS.

                                                                                        

Kom dan Quasir versterken als: Manager

Quasir zoekt vanwege haar sterke groei een hands-on manager die in staat is om zowel te sturen als los te laten, een kei is in het plannen, organiseren en bewaken van operationele activiteiten, hard is op de te bereiken resultaten, oog heeft voor de klantrelatie en in staat is bedrijfsprocessen te doorzien en doorlopend te verbeteren om de kwaliteit en het imago van Quasir te blijven garanderen.

Niveau minimaal HBO denk- en werkniveau. Ruime ervaring als senior manager is een must. Ervaring in het vakgebied en affiniteit met de ontwikkeling van professionals door opleiding of training en het ondersteunen en adviseren van opdrachtgevers is een pré .

Het functieprofiel kun je hier downloaden.

De manager opereert landelijk en de functie is voor minimaal 28 uur per week. Salarisindicatie fulltime vanaf € 5.000,00 bruto per maand. Quasir heeft haar hoofdvestiging in Almere en een sub-vestiging in Wolvega. De manager kan gebruik maken van officemanagers die op beide locaties werkzaam zijn.

Reacties – voorzien van motivatie en CV–  kun je tot uiterlijk 1 maart  2019 via onderstaand sollicitatieformulier sturen. Of stuur jouw motivatie en CV naar secretariaat@quasir.nl.

Voor meer achtergrondinformatie over de vacante functie en Quasir kun je bellen met: Frank Buskes, manager HRM op 06 – 15 69 91 64.

De gesprekken zullen plaatsvinden na 1 maart 2019.


Sollicatieformulier voor een staffunctie bij Quasir

email-handtekening-quasir-728x90

Uw persoonlijke gegevens:

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Op welke functie wenst u te solliciteren?
Open sollicitatie

Uw motivatiebrief (verplicht):

Uw CV (verplicht):

Hoe bent u op de Quasir website terechtgekomen (verplicht):Dutch Health NetworkSkiprZorgvisieStichting ZorggeschilVKIGVvKNCZ (Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg)GoogleQuasir NieuwsbriefAndere wijze


Toestemming (verplicht):

Ja, Ik geef hierbij toestemming aan Quasir om mijn gegevens maximaal 12 maanden in portefeuille te nemen en te registreren met het oog op toekomstige vacatures. Uiteraard is op uw sollicitatie het privacyreglement van Quasir van toepassing. Terug te vinden op www.quasir.nl Mocht u eerder uw (open) sollicitatie willen intrekken, dan kunt u hiervoor een mail sturen naar secretariaat@quasir.nl


Na invulling van het formulier klikt u eenmaal op "Versturen". Daarna even geduld s.v.p. totdat de mededeling verschijnt dat uw sollicitatie formulier is verzonden!